Waarom mazout

Waarom kiezen voor mazout of stookolie?

Aangezien de koude wintermaanden weer voor de deur staan, is het bij u misschien ook weer tijd om uw stookolietank aan te vullen. Kiezen voor mazout of stookolie heeft tal van voordelen, wij sommen er hier een aantal op:

VEILIG

Mazout is uitermate veilig. Er is geen kans op ontploffingsgevaar waardoor u dag en nacht gerust kan zijn. Het is één van de weinige brandstoffen die u in grote hoeveelheden veilig en zonder gevaar kan opslaan. Ook wordt u beschermd tegen CO-vergiftiging.

GROEN

Mazout is zuinig. De moderne stookolieketels zijn zo ontwikkeld om een zo hoog mogelijk rendement te halen. Ook hebben ze zeer weinig effect op het milieu.

MILIEUVRIENDELIJK

Het is wetenschappelijk bewezen dat u met het verwarmen met stookolie de invloed op het broeikaseffect niet zal versterken.

AAN U DE KEUZE

Het is aan u om te beslissen wanneer u uw stookolietank wil aanvullen en met hoeveel liter. Hierdoor heeft u de mogelijkheid om te wachten op gunstige prijzen of prijsdalingen op de stookoliemarkt. Ook weet u bij het bestellen van mazout hoeveel u exact zal betalen. U kan dus uw budget zelf in de hand houden.

CONSUMENTENBESCHERMING

Als consument wordt u beschermd omdat er op de stookoliemarkt een officiële maximumprijs geldt. Ook spreken we van een vrije markt wat wil zeggen dat u zelf beslist bij wie u uw bestelling plaatst. U hoeft zich eveneens niet te binden door middel van contracten op lange termijn.


Nog vragen?

Wenst u nog extra informatie? Contacteer ons telefonisch of stel uw vraag online via ons contactformulier. Wij helpen u graag verder!

Tijd om u voor te bereiden op de koude wintermaanden? Bestel uw stookolie of mazout bij Brandstoffen Van den Bosch uit Berlaar. 

Wij zijn werkzaam in de volledige provincie Antwerpen. 
Enkele steden en gemeenten waar wij onder meer werkzaam zijn (raadpleeg onze homepagina voor een volledig overzicht) : 
Lier - Koningshooikt - Duffel - Keerbergen - Nijlen - Bonheiden - Putte - Boechout - Borsbeek - Borgerhout - Broechem - Deurne - Mortsel - Sint Katelijne Waver - Mechelen - etc.