Onze diensten

Meer dan alleen een stookolie leverancier

bestellen stookolie lier antwerpen ranst boechout broechem     prijs mazout goedkoop voordelig     goedkope prijs stookolie bestellen
  • TOPSERVICE

Of u ons telefonisch contacteert, via mail of online, wij staan altijd klaar om uw vraag of bestelling met alle zorg en juistheid te behandelen. Wij staan garant voor een snelle en correcte afhandeling. Bij ons kan u rekenen op echt vakmanschap! U kan zeker zijn van kwaliteitsmazout en een professionele levering ervan.

  • SNELLE & BETROUWBARE LEVERING

Brandstoffen Van den Bosch is gespecialiseerd in het leveren van al uw brandstoffen. Uw bestelling wordt bij ons zodanig ingepland wanneer het voor ù het beste uitkomt. Ook door onze jarenlange ervaring in de sector kan u vertrouwen op een uiterst professionele levering.

  • GOEDKOPE & SCHERPE PRIJZEN

Schommelende mazout- en brandstofprijzen zijn in onze sector een vast gegeven. Daarom behandelen wij deze fluctuerende prijzen dagelijks en kunnen u zo onze scherpste prijzen aanbieden.  

  •  FLEXIBILITEIT
U bent niet altijd aanwezig? Geen probleem! Wij bespreken samen met u het tijdstip van levering.
Indien u dit wenst, kunnen wij u zelfs een uurtje alvorens de levering zal gebeuren opbellen.

Bij ons heeft u ook de mogelijkheid om de betaling via Bancontact te laten verlopen aan de vrachtwagen. Dit is een uitermate veilige en snelle manier van betalen, zowel voor ons als voor u. Ook heeft u zo meteen een bewijs in handen van betaling, samen met de leverbon.
  • UITSTEKENDE KWALITEIT

De producten die wij leveren zoals mazout, stookolie, etc. zijn van hoogstaande kwaliteit. Ze voldoen aan alle normen en richtlijnen.

  • TANKKEURINGEN
De wettelijk verplichte keuring van stookolietanks behoort ook tot ons dienstenpakket. Wij zijn erkend stookolietechnicus waardoor wij mazouttanks kunnen keuren volgens de wettelijke vereisten. meer info >>

Het Sociaal Verwarmingsfonds

Tijd om uw stookolietank weer aan te vullen? Dat kan zorgen voor een serieuze hap uit uw budget. 
Daarom kunnen personen die het financieel moeilijk hebben zich beroepen op het Sociaal Verwarmingsfonds. 
Zij komen tussen in uw factuur van huisbrandolie. 

Komt u graag te weten of u in aanmerking komt? Kijk dan op de website van Het Sociaal Verwarmingsfonds of contacteer ons voor meer info.

Mazout bestellen?

Dat kan bij Brandstoffen Wim Van den Bosch uit Berlaar! 
Bestel online of contacteer ons telefonisch. 

Wij leveren uw mazout, stookolie, huisbrandolie etc. in de regio Antwerpen, Schoten, Mortsel, Deurne, Lier, Duffel, Mechelen, Heist op den Berg, Nijlen, ... Voor alle regio's kan u terecht op onze homepagina.

Mazouttank laten keuren?

Als certificaathouder van stookolietechnicus behoort het keuren van stookolietanks mede tot onze core business. 
Een afspraak kan u maken via het contactformulier, via e-mail of telefonisch. 

Voor meer info over deze keuring kan u hier terecht.

Wij leveren warmte bij u thuis!

mazoutleverancier berlaar lier duffel nijlen sint katelijne waver